Hitta hit

Start och mål är beläget på Vikskolan på Viravägen i Upplands Väsby. Skolan ligger nära pendeltåget så överväg detta alternativ. Med bil kör man till Almungevägen ca 200 m norr om avtaget Tunavägen. Fredrikshofskyltar i vitt och rött visar vägen.

Observera att in- och utfarten från skolan stängs av helt för biltrafik mellan 08.45 och 10.30 för att möjliggöra startförfarandet.

Karta till Vikskolan
Karta över start och målområde + allmän information


Start och Mål

Vid starten finns omklädningsrum, dusch och P-utrymmen. Korv för alla deltagare efter loppet i vårt Fredrikshoftält.

Det kommer att finnas butiker och leverantörer på plats som säljer energiprodukter, glasögon med mera och du kommer kunna få hjälp med mindre sista-minutenproblem.


Massage

Efter loppet bjuds det på massage utan kostnad i cafeterian. Drop in. Ca 10-15 min. per person. Se skyltar i målområdet.


Nummerlappar

Nummerlappar hämtas ut på Vikskolan på tävlingsdagen från kl. 08:00. Du fäster nummerlappen med säkerhetsnålar på baksidan av tröjan. Nummerlapparna kommer att delas ut enligt startnummer, du hittar ditt startnummer på startlistorna för de olika banorna i anslutning till nummerlappsutdelningen.


Efteranmälan

Efteranmälan kommer att kunna göras på startplatsen mellan kl 8.15 - 9.15.
Vi är tacksamma för jämna pengar! Om du dessutom har denna efteranmälansblankett ifylld när du kommer så kan du stå i vår snabba V.I.P. kö.


Efter loppet finns tid att analysera loppet over en korv...